This is not a drill: Nelly Furtado priprema novu muziku
This is not a drill: Nelly Furtado priprema novu muziku

This is not a drill: Nelly Furtado
priprema novu muziku

Da su dvehiljadite u punom jeku ne govore nam samo modna i beauty industrija, te se i muzička scena laganim korakom okreće ka zvuku tog vremena – The Weeknd prepevava Maria, Timbaland i Justin Timberlake pripremaju nove zajedničke projekte, a gotovo dve decenije od prvog hita i Nelly Furtado (konačno) izbacuje novu muziku. Iako je Tik Tok iznedrio „Give It To Me“ i „Maneater“ remikse i popularizovao stare hitove legendarne pevačice, Nelly priprema novi album, a comeback pesma u saradnji sa autralijskim DJ-em Dom Dolla izlazi već 2. juna.

We got you girl.

Come on, everybody what you here for?

U ovoj priči smo zbog muzike. Kanadska pevačica portugalskog porekla nedavno je u intervjuu za magazin „Fault“ najavila izlazak novog albuma, kao i singla „Eat Your Man“. Yes we get it, Nelly. Za beat na pesmi kaže da podseća na prizvuk njenih starih hitova iz perioda kada je radila sa Timbalandom, dok će se na albumu naći i pesme na španskom i portugalskom jeziku. Takođe, na albumu ćemo imati priliku da čujemo i feat sa popularnim bendom iz Kolumbije – Bomba Estéreo.

The Ride

Poslednji album Nelly Furtado izbacila je 31. marta, 2017. godine. Međutim, muzički projekat „The Ride“ nije imao odjek na koji smo navikli kada je Nelly u pitanju.

Foto: Instagram, Twitter

Učitati još
Zatvori