Journal preporuka: Koncerti u Puli ovog leta
Journal preporuka: Koncerti u Puli ovog leta

Journal preporuka: Koncerti u
Puli ovog leta

Nakon što smo vas sproveli kroz prolećni kalendar koncerata u Berlinu, vreme je da vas pripremimo za letnju turneju. Ovog puta nećemo ići predaleko – dovoljno je da skoknemo do susedne Hrvatske kako bismo uživali u nastupima nekih od naših omiljenih izvođača. Ne znamo za vas, ali Pulska arena uvek je bila naš ideal koncertne dvorane. Istorijska građevina, otvoreno primorsko nebo i miris Mediterana u vazduhu sastojci su našeg recepta za nezaboravno muzičko isksutvo. Koncerti koji se ovog leta tamo održavaju samo su dodatan razlog zbog kojeg odlazimo hrvatskom gradu. Nakon što smo prošle godine propustili Lorde u Šibeniku, na vreme vas upozoravamo da učite na našim greškama i svoje ulaznice za pulske koncerte obezbedite čim pre.

Florence + The Machine, Dance Fever Tour

Britanski sastav predvođen Florence Welch u Pulu dolazi sa poslednjim albumom, Dance Fever. Neprikosnovena kraljica cottagecore estetike svojim poslednjim projektom neguje ustaljeni zvuk, pridodavši mu i nove note, zbog čega su njene numere naš odabrani soundtrack za svojevrsnu letnju igranku u prirodi, na kojoj plesom pokušavamo da zalečimo slomljeno srce. Koncert Florence + The Machine zakazan je za 18. jun.

koncerti
@florenceandthemachine

Robbie Williams, XXV Tour

Dvadeset pet godina dugu karijeru Robbie Williams obeležio je turnejom i novim albumom. Nazvan jednostavno XXV, projekat obuhvata najveće hitove britanskog muzičara, nastale tokom dve i po decenije solističkog stvaralaštva. Pred pulsku publiku Robbie Williams izaći će dva puta – 27. i 28. juna.

koncerti
@robbiewilliams

Imagine Dragons, Mercury World Tour

Američki pop-rok sastav Imagine Dragons nastupaće u Pulskoj areni dve noći zaredom – 8. i 9. avgusta. Turneja prati poslednji studijski album, Mercury, objavljen iz dva dela. Uz nove pesme, koncerti benda na uključuju i podsećanje na proslavljene numere sa prethodnih albuma, kao što su Radioactive i Demons. Mešavina rok, pop i elektro zvuka, kao i uzavrela energija frontmena Dana Reynoldsa, garancija su za nezaboravno veče – i mnogo skakanja.

koncerti
@imaginedragons / alana swaringen

Foto: Instagram (@florenceandthemachine / @imaginedragons / @robbiewilliams)

Učitati još
Zatvori