Harry Styles doživeo nezgodu sa kostimom u sred koncerta
Harry Styles doživeo nezgodu sa kostimom u sred koncerta

Harry Styles doživeo nezgodu sa
kostimom u sred koncerta

Harry Styles je prekjuče, u okviru nastavka turneje koja nosi naziv „Love on Tour“, nastupio u blizini Los Andjelesa, u gradu Inglewood. Ovo nam je bio njegov prvi koncert u 2023. godini, a sigurni smo da će ga zauvek pamtiti. Zašto? Iz više razloga.

Recimo da je prvi razlog činjenica da je u publici bila i Jennifer Aniston, za koju je pevač u više navrata govorio da je njegov celebrity crush.

Drugi razlog je taj što su mu na pola izvodjenja pesme Sushi restaurant pukle kožne pantalone naočigled svih prisutnih fanova (uključujuči gorepomenutu Jennifer Aniston) i to u predelu intimne regije.

Nakon ovog pre svega komičnog, ali takodje i ikoničnog dogadjaja, Harry je neko vreme bio ogrnut rainbow zastavom ne bi li pokrio rascepani deo pantalona. Pevač je bio vidno raspoložen sve do samog kraja koncerta ne dozvolivši da ga ovaj mali incident (poznatiji kao wardrobe malfunction) poremeti.

Internetom takodje kruži i lista celebrity ličnosti koja je u poslednja 4 dana slušala Harry-ja na dva Love on Tour koncerta, a u publici su se pored Jennifer Aniston našli i Gwen Stefani, Tom Hanks. Bad Bunny, Ellen i Rita Wilson. Nije loše za početak godine.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori