Izašla je nova Cigarettes After Sex pesma ‘Pistol’
Izašla je nova Cigarettes After Sex pesma ‘Pistol’

Izašla je nova Cigarettes After Sex
pesma ‘Pistol’

Američki dream-pop bend Cigarettes After Sex, izbacio je novi singl pod nazivom Pistol. Vesti o izlasku nove pesme objavio je na svom Instagram profilu frontmen benda Greg Gonzales, uz reči „love you forever„.

Greg Gonzalez osnovao je muzički trio Cigarettes After Sex 2008. godine, i bend je poznat po svom eteričnom zvuku, kao i često sanjivom muzičkom stilu, na osnovu čega i dobija svoju odrednici dream-popa. Prepoznatljivi su po tekstovima koji se često zasnivaju na temama romantike i ljubavi, kao i po Gonzalesovom glasu koji nosi određenu dozu androgenosti.

Pistol

Cigarettes After Sex jer već nekoliko godina crpe formulu za uspeh umirujućom gitarom, minimalnim udarcem bubnja i Gonzalesovim mirnim glasom, čime su online među svojim fanovima stvorili šalu da im sve pesme zvuče manje-više isto. Uprkos šali, ovo je dalo bendu individualnost koja privlači veliku publiku, o čemu svedoči ogroman uspeh istoimenog debi albuma i njegovog naslednika Cry. Čini nam se da je možda vreme za treće poglavlje, koju se nadamo da bend otpočinje upravo singlom Pistol, posle nešto više od dve godine od prethodnog albuma.

Za pesmu koja je izašla danas, trio ponovo koristi istu formulu koja ih je i proslavila – meki bubanj i sanjive gitare kao savršena podlogu za glas Grega Gonzalesa. Lirski, dobijamo još jedan pogled na neuzvraćenu ljubav frontmena dok peva o nekome ko mu je uvek na umu.

Poslušajte pesmu Pistol u prilogu.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori