Bryan Adams dolazi u Beograd: Donosimo sve o nastupu
Bryan Adams dolazi u Beograd: Donosimo sve o nastupu

Bryan Adams dolazi u Beograd:
Donosimo sve o nastupu

Ok, znamo šta ćemo raditi gde ćemo biti 12. decembra – na koncertu Bryana Adamsa. Malo je reći da nam je ova vest ulepšala dan. Osećamo se So Happy It Hurts baš kao što nosi naziv njegove svetske turneje u okviru koje će i posetiti Beograd i region. Dakle, save the date je 12. decembar, lokacija Štark Arena, a provod zagarantovan.

Legendarni kantautor, jedan od najcenjenijih i najuzbudljivijih live izvođača na svetu, obećava nezaboravno veče. rokenrola i vanvremenskih hitova koje domaća publika, bez obzira na starosnu dob, prepoznaje već na prve taktove.

Summer of ’69, Heaven, Everything I Do (I Do It for You), Cuts like a knife, 18 till I die, Please forgive me, Have you ever really loved a woman, All For Love u kolaboraciji sa legendama Stingom i Rodom Stewartom, It’s only love koju je Bryan Adams u originalu svojevremeno snimio sa Tinom Turner, samo su neki od muzičkih remek-dela koje je popularni muzičar u svojoj više od četiri decenije dugoj karijeri stvorio i otpevao.

Bryan Adams, Toronto, Canada '22

Šta znamo o njegovoj karijeri?

Bryan Adams objavio je 17 albuma, sa nekoliko stotina miliona prodatih primeraka širom sveta. Samo u prošloj godini objavio je četiri albuma. Za album So Happy It Hurts nominovan je za nagradu Grammy, kao i za Pretty Woman – The Musical i dva albuma sa najvećim hitovima – Classic, I i II deo. Govoreći o nagradama, Adams je tokom svoje karijere tri puta bio nominovan za Oskara. Pored toga, pet puta je nominovan za Zlatni Globus, a dobitnik je čak 20 Juno priznanja, kao i prestižne Grammy nagrade.

Ulaznice za koncert u organizaciji Skymusic-a biće u prodaji od petka, 24. marta, putem sajta efinity.rs i preko besplatne aplikacije eFinity  u TC Rajićeva (I sprat) i na blagajni Štark Arene. Dan nakon Beograda, 13. decembar rezervisan je za Zagreb. Dok iščekujemo, možda i koncert godine, bacite pogled i na koncerte u Puli koji se održavaju ovog leta.

Foto: Profimedia, Instagram @bryanadams

Učitati još
Zatvori