Wednesday oborila rekord gledanosti na Netflix-u
Wednesday oborila rekord gledanosti na Netflix-u

Wednesday oborila rekord
gledanosti na Netflix-u

Od kako je Wednesday objavljena na Netflix-ovom kanalu, dostigla je rekord u gledanosti i postala najgledanija serija u prvoj nedelji emitovanja sa 341,23 miliona pregledanih sati, što se prvi put dogodilo na ovom kanalu.

Ova serija je tako u gledanosti prestigla serije Stranger Things i Squid Game i samim tim se upisala na listu top 10 najgledanijih serija u 83 zemlje sveta u kojima Netflix prati gledanost.

Glavnu ulogu igra poznata Jenna Ortega u ovoj sezoni pratimo njen boravak na akademiji Nevermor, gde pokušava da kontroliše svoje moći, suzbije talas ubistava i reši misteriju staru 25 godina koja se tiče njenih roditelja. Serija je puna duhovitih dijaloga, sa sjajnom crime pričom, dok nam ujedno budi osećaj porodičnih vrednosti.

Ostatak limačke postave čine: Gwendoline Christie; Riki Lindhome; Hunter Doohan; Christina Ricci i mnogi drugi.

Ako pratite ovu seriju već ste i sami uvideli koliki potencijal ova serija nudi i da će, ne samo ove godine nego i naredne, kako se čini, postati jedna od najpopularnijih serija ne samo na Netflix-u nego uopšte. I to sa razlogom.

Do sada na IMDb serija je ocenjena sa – 8.5/10 i u roku od samo nedelju dana od prikazivanja dobila je 54 hiljade ocena na ovoj platformi.

 

Za sve one koji žele da odgledaju sve popularniju seriju Wednesday epizode možete pronaći na Netflix-u.

Učitati još
Zatvori