Shelley Duvall se nakon 20 godina vraća glumi u filmu ‘The Forest Hills’
Shelley Duvall se nakon 20 godina vraća glumi u filmu ‘The Forest Hills’

Shelley Duvall se nakon 20 godina vraća glumi u filmu ‘The Forest Hills’

Shelley Duvall se nakon 20 godina vraća na velike ekrane filmom The Forest Hills. U pitanju je indie horor-triler scenariste i reditelja Scotta Goldberga u kome se, osim Duvall, nalaze Edward Furlong, Dee Wallace, kao i Chiko Mendez u glavnoj ulozi.

Prvobitna najava filma sadržala je informaciju da je The Forest Hills između ostalog i film o vukodlacima, dajući nam okvirnu ideju o tematici ovog horor-trilera.

Shelley Duvall - The Shining (1980)
The Shining (1980)

The Forest Hills 

The Forest Hills prati radnju čoveka (Rico) koga muče košmarne vizije nakon što je pretrpeo traumu glave dok je pešačio na planini Catskills. Chiko Mendez nalazi se u glavnoj ulozi, dok Edward Ferlong igra ulogu Billy-ja, čoveka koji utiče na njega da veruje da može da postane vukodlak. Shelley Duvall igra majku mentalno i emocionalno oštećenog Rico-a, koja služi kao njegov unutrašnji glas.

Reditelj Scott Goldberg otkriva kako je ceo proces transformacije u vukodlaka rađen isključivo pomoću praktičnih specijalnih efekata, odsustvom bilo kakve CGI pomoći.

„Apsolutno ne postoji CGI za sekvence transformacije, jer smo odrasli gledajući filmove ranih 80-ih koji su morali da stvore horor kroz praktične specijalne efekte.” – Scott Goldberg za Bloody Disgusting

Goldberg je jednom prilikom izjavio kako je bio inspirisan da Duval glumi u filmu jer je ona doprinela da The Shining bude apsolutno remek delo zahvaljujući neverovatnoj izvedbi kojom je zaista pokazala strah i užas majke u izolaciji.

@filmesefilmes
@scottgoldbergofficial

Pogledajte zvaničan trailer za film u prilogu.

Foto: Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori