Otkrili smo savršen podcast za sve ljubitelje minimalistic načina života 
Otkrili smo savršen podcast za sve ljubitelje minimalistic načina života 

Otkrili smo savršen podcast za sve ljubitelje
minimalistic načina života 

Minimalistic pojam ne želi da nas napusti, kako je minimal način životaodevanja naveliko popularan od kako su ljudi prepoznali njegovu praktičnostsavršenstvo, i samim tim se potpuno saživeli sa njim

Ako ste i vi jedni od onih koji su se prepoznali u našem uvodu, donosimo vam podcast koji će se savršeno uklopiti u vaš lifestyle, i ponuditi vam mnogo novih praktičnih rešenja za savršen minimalistic životni stilnačin razmišljanja. 

The Minimalists Podcast pravo je osveženje za sve ljubitelje podcast forme. Minimalisti su američki autori, podkasteri, filmski stvaraoci i javni govornici Džošua Filds Milburn i Rajan Nikodemus, koji promovišu minimalistički način života. Njihov podcast je zaista popularan širom sveta, i svakog meseca broji sve više i više slušalaca koji se pronalaze u njihovom specifičnom pristupu i temama.

Drugačiji od svih

Kada pogledate njihovu listu tema koje obrađuju, možete primetiti da sunjihovi naslovi vrlo minimalistični. Naše omiljene teme su: Prestani govoriti DA, Ljubav, Očekivanja, Egoizam, Uspomene i mnoge druge. Savetujemo vam da poslušate bar jednu epizodu njihovog podcasta još danas, i shvatićete zašto smo toliko uzbuđeni kada je reč o ovoj dvojici majstora interpretacije i dijaloga.

 Podcast sa ličnim ispovestima

Ono što volimo kod Minimalista jesu razgovori koji ne nude rešenje, ne savetuju nas, nego samo ljudski diskutuju o opšte popularnim temama današnjice. U tom razgovoru nude prostor da sami dodjemo do novih zapažanja i zaključaka na osnovu ličnih životnih iskustava. 

Još jedna stvar koja nas oduševljava jeste to da slušaoci podcasta mogu da učestvuju svojim ličnim ispovestima, pričamauključe se u razgovor uživo u programu. Ovo je još jedan od razloga zbog kojih volimo da slušamo Minimaliste.  

Minimalisti se pored tema o mentalnom zdravlju bave i načinima kako da uštedite, organizujete svoj prostor, pokrenete životni stil koji će imati smisao za vas, pa čak i kako da se izborite sa ekstremnim minimalizmom. 

Kada smo otkrili ovu savršenu minimal družinu počeli smo da ih slušamo svakodnevno, u toku vožnje, pred spavanje, kod kuće uz toplu kupku. Čak i oni koji nisu pobornici minimalizma mogu savršeno da uživaju u temama koje obrađuju, i da se opuste uz glasove ovih genijalnih ljudi koji zaista imaju šta da kažu. 

Naš savet je da na početku odaberete temu koja se varšeno uklapa sa trenutnom aktuelnom temom u vašem životu, i opustite se uz priče sa kojima ćete se poistovetiti do srži ali i otkriti rešenje za sebe. Lagani razgovori koji, kako smo već napomenuli, ne forisraju rešenja i savete ali na kraju uvek spontano dovedu do istog, uz različita životna iskustva i zaključke koji su, što se nas tiče zaista zapanjujući. 

Možete ih pronaći na Spotify aplikaciji, YouTube-u, Patreon-u. 

Ako odlučite da The Minimalists podcast bude vaš novi vodič kroz život, sigurni smo da se nećete pokajati do poslednjeg minuta njihovog razgovora.

Foto: Instagram 

Učitati još
Zatvori