„The Idol“ od danas premijerno na HBO Max, evo šta još možete da pogledate
„The Idol“ od danas premijerno na HBO Max, evo šta još možete da pogledate

„The Idol“ od danas premijerno na HBO Max, evo šta još možete da pogledate

Ovog meseca HBO Max ima sveža, uzbudljiva i dugo očekivana ostvarenja koja mogu biti odličan način da se upotpune letnji dani. Striming platforma od danas premijerno prikazuje seriju The Idol, a tu su još druga sezona serije And just like that, kao i treća sezona serije The Righteous Gemstones.

U ponudu dolazi nagrađivani hrvatski film Sigurno mesto/Safe place reditelja i glavnog glumca Juraja Lerotića kao i srpski film Heroji radničke klase reditelja Miloša Pušića. Od emisija izdvaja se Sow Erica Andrea koji se na male ekrane vraća u šestoj sezoni. Ovo su definitivno naši junski HBO Max favoriti.

Magic Mike’s Last Dance

Počinjemo od filmova i predlažemo vam da ispratite nastavak filmova iz 2012. Magic Mike i 2015. Magic Mike XXL. Ova američka drama-komedija režirana od strane Stevena Soderbergha dostigla je veliku popularnost još po najavi snimanja. Ljubitelji zanimljivih plesačkih, romantičnih i strastvenih scena mogu prvo da se upoznaju sa prethodna dva filmska ostvarenja i uživaju u nastavku popularne dance magije na filmu. 

Ukratko, radnja filma oslanja se na barmena u četrdesetim godinama. On ostaje bez posla stripera i započinje nov život na Floridi. Živeće skromno sve dok ne dobije ponudu za ples u krilu „bez srećnog završetka“ popularne pozorišne rediteljke iz Londona. Očarana njegovim plesačkim sposobnostima, ponudiće mu novi posao.

Glavne uloge igraju Channing Tatum i Salma Hayek. A uzbuđenje je veće s obzirom na to da ih dugo nismo videli na velikom platnu i malim ekranima. A film je uveliko dostupan.

Safe place

Nakon dance romanse prelazimo na ozbiljniju tematiku i predlažemo vam da pogledate film Safe place. Reč je o porodičnoj drami koju je na osnovu ličnog iskustva i doživljaja režirao hrvatski reditelj Juraj Lerotić koji ujedno tumači i glavnu ulogu.

Radnja filma fokusira se na spas voljene osobe koja je pokušala da izvrši samoubistvo. Reditelj sebe stavlja u poziciju glavnog aktera u tročlanoj porodici koja nakon nemilog događaja počinje da gubi sve konce, ili su oni možda već odavno izgubljeni?

Ova potresna drama sadrži niz veoma upečatljivih dijaloga, sporih ali suštinski odlično prikazanih scena a ujedno obrađuje i jednu društveno odgovornu i veoma rasprostranjenu  temu. Film je dostupan na HBO Max platformi.

SmartLess: On the Road

Munjevito prelazimo na komediju i originalne SmartLess osnivače Jasona Batemanoma, Seana Hayesoma i Willa Arnettoma koje od sada možemo pratiti u jednom novom formatu. Reč je o novoj dokumentarnoj formi koja njihov podkast premešta ni manje ni više nego na autoput i putovanje sa gostima. Ukoliko ste obožavali da ih slušate, obožavaćete i da ih slušate ali i gledate.

Odlični sagovornici, još veća doza humora i zabave, aktuelne teme. Ukoliko vam ipak sve ovo zvuči interesantno, a još uvek niste imali prilike da se upoznate sa likom i delom ove fantastične trojke, vreme je da saznate nešto više o njima i poslušate neke od njihovih emisija.

Svi kadrovi u filmu biće u crno belom koloru što će čitav doživljaj učiniti još autentičnijim i jedinstvenim. Neizmerno smo uzbućeni i željno iščekujemo 15. jun kada će premijerno biti prikazana prva epizoda.

The Eric Andre Show

Da li volite da ostajete budni, do „kasnih“ večernih sati i završite dan uz smeh? Ukoliko je vaš odgovor – da, onda definitivno ne bi trebalo da propustite The Eric Andre Show koji na HBO Max stiže u šestoj sezoni. Ova američka skeč-komedija prikazuje se u noćnom televizijskom programu još od 2012. godine, te će u ovoj sezoni ući u neverovatnu jedanaestu godinu emitovanja.

Ovakav koncept emisija, dve fotelje, oskudna dekoracija i sjajni duhoviti razgovori i opaske siguno je nedostajao na našim prostorima. Što bi se reklo, tražili ste, gledajte i to od 7. juna na HBO Max platformi.

@ericfuckingandre

Foto: HBO Max

Učitati još
Zatvori