Channing Tatum i Salma Hayek teasuju novi film ‘Magic Mike’s Last Dance’
Channing Tatum i Salma Hayek teasuju novi film ‘Magic Mike’s Last Dance’

Channing Tatum i Salma Hayek teasuju novi film ‘Magic Mike’s Last Dance’

Channing Tatum i Salma Hayek dali su nam prvi pogled kako će izgledati novi film u Magic Mike franšizi. Glumac i glumica su oboje podelili prvu sliku iz predstojećeg Magic Mike’s Last Dance filma na svojim Instagram profilima. Tatum je objavio sliku uz reči: Sve dobre stvari počinju u Majamiju, dok je Hayek rekla da ne želimo da propustimo ono što nas čeka u bioskopu za Dan zaljubljenih.

Magic Mike’s Last Dance 

Channing Tatum i reditelj Steven Soderbergh ponovo su se ujedinili na snimanju filma koje je započeto u novembru prošle godine. Reid Carolin, koji je napisao prva dva filma, vraća se za poslednji deo kao scenarista.

Magic Mike je filmska franšiza usredsređena na svet muških stripera, koju je duo pokrenuo istoimenim filmom 2012. godine. Nakon toga, 2015. godine je usledio nastavak Magic Mike XXL, a Magic Mike’s Last Dance će biti treći i ono što se čini kao poslednji deo ove franšize.

Radnja filma još uvek nije otkrivena, ali Tatum obećava da je u pitanju najbolji deo do sada. U više razgovora o filmu, glumac objašnjava kako imaju planove da pripreme izuzetne koreografije koje do sada nisu imali prilike da izvedu.

„Želim da to bude Super Bowl striptiza“ – Channing Tatum za People magazin

Tatum takođe navodi važnost da se u ovom nastavku nađe dobro napisana glavna ženska uloga. Dok je pričala o svojoj ulozi u filmu, Salma Hayek je objasnila da se radi o najsnažnijoj ljubavnoj priči i najjačem ženskom liku do sada.

Da li će ovo zaista biti „poslednji ples“?

Iako je ovaj film planiran da zaokruži Magic Mike trilogiju, Channing Tatum je jednom prilikom šaljivo izjavio kako ima planove da u budućnosti ponovo okupi ekipu za snimanje „grumpy old men“ verzije filma.

Magic Mike’s Last Dance dolazi u bioskope u februaru sledeće godine. Film će takođe biti dostupan na HBO Max platformi..

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori