„Armchair Expert“ jedan od najboljih komičnih podkasta
„Armchair Expert“ jedan od najboljih komičnih podkasta

„Armchair Expert“ jedan od
najboljih komičnih podkasta

Armchair expert, ili u prevodu ekspert za fotelje je američki podkast osnovan 2018. godine.

Podkast vode američki glumci Dax Shepard i Monica Padman. Ovo dvoje mladih za četiri godine koliko broji njihov podkast našli su se na Vultureovoj listi najboljih komičnih podkasta.

Prvi gost bila je supruga Sheparda, Kristen Bell, a nakon nje usledila su i najveća imena iz sveta well beinga, psihologije, kulture i umetnosti.

Kome je namenjen ovaj podkast?

Svi oni koji vole da se šale, ali i razgovaraju o ozbiljnim životnim temama, mogu se pronaći u ovom podkastu. Reč je o temama koje su društveno odgovorne, a tiču se najviše saveta kako da unapredite svoj život, mentalno i fizičko zdravlje.

Specifični po tome što dovode u goste velike stručnjake, koji razgovaraju sa njima o ozbiljnim temama, ali uz duhovit ton i kontekst je ono što je Armchair experts izdvojilo od svih ostalih podkasta.

Kako je nastao Armchair Expert

Ovaj podkast našao je svoj put veoma lako, Shepard, jedan od osnivača, uvek bi imao pozitivno iskustvo nakon gostovanja u nekom od podkasta. To ga je navelo da napravi svoju, specifičnu formu. Kako je ovaj mladi američki glumac pokrenuo svoju platformu, Armchair Expert je postao u veoma kratkom vremenskom roku, tokom 2018. godine najviše preslušavan podkast.

Kako Shepard do danas tvrdi, njegov cilj je da ljudima pruži „iskustvo sa sastanaka Anomimnih alkoholičara, a da oni pri tome ne moraju imati problem sa alkoholom„. I zaista jeste tako, sve teme su obrađivane iskreno i sa mnogo strpljenja i slobode u govoru i izražavanju.

Nove epizode izlaze ponedeljkom i četvrtkom, a epizode traju dva sata. U slučaju da vam ovo zvuči kao dugačko, ne brinite, uz ovaj podkast vreme će da proleti.

Podkast možete pronaći na spotify aplikaciji ili na njihovom sajtu.

Još Journal predloga podkasta pronađite ovde ovde.

Učitati još
Zatvori